Kinini Paati
Door: webmaster
30 November 2008 | Suriname, Paramaribo
Zojuist zijn we teruggekomen uit Kinini Paati. Dit is een eiland op de Surinamerivier, ongeveer midden in Suriname. Onze reis begon afgelopen vrijdag vanuit Paramaribo. Volbeladen richting Atjoni begaf, halverwege de rit, de rechterachterband het. Daarna naar Ston Eiland waar we van auto zijn gewisseld en onze kokkin hebben opgepikt. Na 3 uur verder hobbelen kwamen we in Atjoni aan. Na de lunch van onze kokkin stapten we in de korjaal richting Kinini Paati. De boottocht duurde zo'n anderhalf uur.
Bij aankomst lekker ontspannen !!!
's Avonds in het pikkedonker, met alleen het zoeklicht van onze gidsen, de kaaimannenspot. We hebben ze gehoord, gezien maar niet gefilmd. Geen bewijsmateriaal dus :(
De volgende dag 's morgens vroeg uit de veren voor een jungletocht en bezoek aan diverse Marondorpjes. 's Avonds een culturele avond met zang en dans. Vanmorgen rond 11.00 uur vertrokken uit Kinini Paati (eerst met de boot en vervolgens weer hobbelen met de bus).
Dit is ons laatste verslag want dinsdagavond om 20.05 uur vertrekken we met vlucht KL0714 naar Schiphol alwaar we op woensdagochtend rond 9.00 uur (lokale tijd) zullen landen.
Hierbij bedanken we jullie allemaal voor jullie lieve en leuke reacties op onze reisverslagen.
Tot gauw !
groetjes,
Herma & Henk,
Santa & Henri
01 December 2008 - 05:55
Herman En Mariet:
Hallo luitjes,
Wat jammer dat het er bijna op zit he! Maar gezien de foto's hebben jullie het geweldig mooi gehad. Fijn dat jullie hebben genoten. Pak nu maar vast de winterjas want gisteren heeft het hier een hele tijd gesneeuwd en later is het overgegaan in regen. Hou de warmte nog even vast , geniet nog even en kom ons dan snel van jullie mooie reis vertellen.
Groetjes en tot morgen. -
01 December 2008 - 10:07
Tante Jenny:
Wat jammer dat jullie vakantie er weer op zit ik heb heel erg genoten van jullie mooie foto's en wat was het mooi weer ik denk dat Herma en Henk en Hendri wel heel erg verbrand zijn Geen last van blaren? of ziek geweest Het zal erg tegenvallen als je thuis komt het is hier erg koud dus trek een warme trui aan als je die maar bij je hebt?
Nou ik hoop dat jullie gauw langs komen om je verhalen echt te vertellen Groetjes Tante Jenny -
01 December 2008 - 10:56
Gerrit En Iet:
Hallo Allemaal,
Wij wensen jullie een
goede vlucht terug!
Ook wel weer fijn omterug
naar huis tegaan,hé?
Herma zal wel een beetje
heimwee hebben,hé?
Groetjes uit Coevorden!!!
Doeiii!!!!Gerrit en IET. -
01 December 2008 - 16:11
Hanny:
leuk om weer te lezen en de foto's te bewonderen.
Jullie zijn nu bijna op de terugreis, een hele goede vlucht.
en santa heb je gemist voor het bijwerken van je weet wel hahah maar hoop dat je gauw weer ff tijd hebt!
lieve grt van mij -
01 December 2008 - 16:30
Roelie:
wat is jullie vakantie weer voorbij gevlogen, maar leuk dat jullie het naar jullie zin gehad hebben .
leuk dat wij weer mee mochten genieten.
een goede terugreis gewenst.
groet roelie -
01 December 2008 - 17:24
Gerard En Ans:
geniet nog even lekker van de warmte en dan weer welkom in het koude Hoonhorst, goede reis gewenst.groetjes. -
01 December 2008 - 20:45
Sonja:
Hey Boppers,
hier ook eindelijk eens een berichtje van mij. Ik kreeg de berichten niet via mijn mail en de computer van Iwan had kuren. Dus vandaar. Maar ik heb alle belevenissen van jullie toch nog gevolgd, alleen wat later. Maar super die verhalen en die foto's ( ben jaloers op jullie. Ik kan wel zeggen geniet ervan, maar het zit er alweer bijna op voor jullie. Dus dan zeg ik maar een hele goede terugvlucht en zet de muts maar vast op. Het is hier namelijk errug koud en soms wit. Geen fl..t aan !!!
nou toppers, tot gauw, liefs Sonja en Iwan -
02 December 2008 - 15:46
Miny En Gerard:
Gezien de foto's en verslagen was het weer voortreffelijk, maar het is weer voorbij.
We horen de rest van de verhalen wel.
Tot woensdag. -
02 December 2008 - 18:06
Deetje:
Nou jongens ook vanaf hier de groeten en een goede reis terug gewenst. Hopelijk zijn de verhalen net zo mooi of nog mooier dan de foto`s.Neem ook een beeje warmte mee naar Zwolle he. Groetjes Deetje en Jan